Mislimo korak vnaprej

Vse je mogoče, ko v nekaj verjameš.

RAZVOJNI PROJEKTI

                           

Cilj projekta KinShirt je razvoj pametne majice, ki bo optimizirala vadbe rekreativnih in profesionalnih športnikov in skupinskih uporabnikov, kot sta vojska in policija. Majica bo vsebovala kineziološke senzorje, vdelane v blago aktivne majice. Ti bodo pošiljali natančne podatke o gibanju delov telesa na mobilno aplikacijo, ki bo beležila in analizirala aktivnosti z namenom prilagajanja in optimizacije treninga za doseganje boljših rezultatov vadbe. Naredili bomo bistveno nadgradnjo obstoječih pametnih tekstilov, ki predvsem beležijo parametre telesa, kot so pulz, dihanje in GPS.

Višina celotnih stroškov operacije

1.330.467,05 €

Višina sofinanciranja

413.153,91 €

Naložbo sofinancira RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (povezava).

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

eu skladispirit slovenijaministerstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Digitalizacija predstavitvenih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Za namen predstavitve podjetja oziroma produktov SNIPER bomo izdelali predstavitveni video ter e-katalog, ki ga bomo objavili na spletni strani, v bodoče pa ga bomo uporabljali omenjena gradiva tudi na sejmih za predstavitev podjetja tujim (potencialnim) poslovnim partnerjem. Za še kvalitetnejši nastop na digitalnih medijih pa smo opravili tudi optimizacijo spletne strani.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Za izvedbo operacije so bila odobrena sredstva v višini 9.963,99 EUR. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).