Alt Text

SNIPER

Alt Text

Zasnovana za vojsko in policijo, kolekcija Sniper leži v srčiki FireCat družine luksuznih produktov, krojenih za prihodnost. Kolekcija ponuja popolno balistično zaščito, lahkotno ergonomsko optimizacijo in številne detajle, prilagojene specifično za delo policajev in vojske.

VIDEO

Alt Text

KOLEKCIJA

VOJSKA

Kolekcija Sniper je prepoznavna po vrhunskem razmerju med najkvalitetnejšo balistično zaščito in dizajnom, ki zagotavlja neovirano gibanje po terenu v oteženih pogojih.

Posebej pri vojaški liniji, ki predvideva uporabnika s težko bojno opremo, smo materiale pozorno izbirali in moderne kroje na obleki prilagodili tako, da tega, ki jo nosi, kar najbolj razbremenimo, brez, da zastavimo pomembno funkcijo balistične zaščite.

Ker se vojaki srečujejo z delom v ekstremnih okoliščinah, dolgimi delavniki in povečanim stresom, smo opremo obogatili z našim revolucionarnim hladilnim efektom, da uporabniku zagotovimo čim bolj optimalne pogoje za delo. 

POLICIJA

Popolno ergonomsko optimizirana oprema ne pomeni nujno prikrajšanosti za sodoben dizajn. Sniper kolekcija prinaša v področje policijske opreme elegantnejši, modernejši slog, ki dopolnjuje funkcionalnost.

Številne podrobnosti obleke nosijo tako estetsko kot predvsem učinkovito vlogo. Balistična zaščita, lahkotna in mehka oprema ter detajli, prilagojeni policijskemu delu, obenem ohranjajo tradicionalne lastnosti policijske obleke ter jo hkrati nadgrajujejo.

V obleko je vgrajen tudi naš sistem hlajenja, ki se lahko kosa tudi z ekstremno oteženimi pogoji dela. 

Kupite naše Sniper izdelke na spletu!

TRGOVINA

GALERIJA