Alt Text

NEGORLJIVO

Najnovejša gasilska obleka v liniji Super Fire Stedair smiselno sklepa našo negorljivo kolekcijo zaščitne opreme za delo v ekstremnih pogojih. Sodoben dizajn opreme je nadgrajen po najnovejših standardih varnosti in zaščite in razvit v tesnem sodelovanju s strokovnjaki.

KATALOG GASILCI

KATALOG OBLEKA ZA TEHNIČNO REŠEVANJE

Alt Text

KOLEKCIJA

SUPER FIRE STEDAIR

Zadnja inovacija najvišje kakovosti je izdelana iz natančno izbranih materialov. Uporabnikom zagotavlja visoko kvalitetno zaščito, medtem ko ohranja vrhunsko mobilnost. Nadgrajena je z mnogo praktičnimi detajli, ki še povečajo funkcionalnost obleke.

FIRE STEDAIR

Obleka, ki znova in znova dokazuje svojo vrednost, je popularna med slovenskimi gasilci, ki visoko cenijo kvaliteto, udobje in varnost. Najnovejša verzija je dodelana z dodatkom dveh visoko vidnih trakov, ki zagotavljata še boljšo vidnost v pogojih poslabšane vidljivosti.

FIRE SECURITEX

Securitex je še ena v vrsti nenehno testiranih oblek, saj jo je skozi leta uporabljalo že več kot 1000 zadovoljnih uporabnikov na terenu, kjer je reševanje življenj vprašanje sekund. Lahki materiali dajejo možnsost ekstremno hitrega gibanja, hkrati pa ohranjajo funkcijo varovanja pred vročino in ognjem ter udobno nošenje obleke.

FOREST FIREFIGHTING COVERALLS

Obleka, dizajnirana specifično za boj proti požarom v gozdu. Izjemno lahka oprema dopušča hitro in lahkotno gibanje čez teren, poln ovir. Razmerje med mobilnostjo in učinkovito zaščito ponuja najboljšo možnost za situacije gozdnih požarov. 

T-RESCUE

T-RESCUE je prvovrstna obleka za tehnično reševanje (razred III), razvita v tesnem sodelovanju s strokovnjaki na področju in številnimi uporabniki, ki se vsakodnevno srečujejo s tehničnim reševanjem. Obleka je kot nalašč za sodobne hitre reševalne situacije, kjer lahko hiter in učinkovit odziv odloča med življenjem in smrtjo.

IZJAVE O SKLADNOSTI

INTERVENTNA ZAŠČITNA OBLEKA FIRE STEDAIR

OBLEKA ZA TEHNIČNO REŠEVANJE T-RESCUE

INTERVENTNA ZAŠČITNA OBLEKA FIRE SECURITEX

KOMBINEZON ZA GOZDNE POŽARE

Brskaj po naši negorljivi kolekciji v spletni trgovini!

GALERIJA