Kontakt 080 9887

Blagovne znamke

 • Prevent&Deloza

  S kreiranjem in šivanjem se v podjetju ukvarjamo že več desetletij. V kakovostni politiki smo zavezani k stalnemu izboljševanju poslovnih procesov in na drugi strani izpolnjevanju zahtev odredbe o osebni varovalni opremi. Naš program obsega preko 3000 različnih osnovnih modelov in več kot 17.000 izpeljank. Naši modeli so izdelani iz kakovostnih materialov, dopadljivega designa in že vrsto let nam zaupa veliko število zadovoljnih uporabnikov. Oblačila za naše uporabnike uskladimo z grafično podobo posameznega podjetja, za posamezna delovna mesta poiščemo najboljše rešitve in modele.

  Domača stran
 • Kixx

  Rokavice, ki vas zaščitijo in impresionirajo.
  Ne le slogan. KIXX rokavice so oblikovane in izdelane v skladu z najnovejšimi evropskimi varnostnimi standardi. Zaščita v kombinaciji odličnega designa je tisto, kar KIXX rokavice uvršča med »top« proizvode in jih dela še zanimivejše. Rokavice KIXX so razvrščene v različne trendovske linije, na podlagi katerih uporabnik hitro in enostavno razbere namen uporabe.

 • Mascot Workwear

  Svet se spreminja, mi se spreminjamo, naše potrebe se spreminjajo in prav tako se spreminjajo naša delovna oblačila. Preverite, kaj ponuja Mascot, vendar vas opozarjamo, da boste želeli takoj nadomestiti vašo garderobo.

  Domača stran
 • Monachus

  Modna. Modra. Pogumna in v stilu. Za globalno zavest, s pridihom mediteranske nežnosti. Znamka Monachus: znamka z dušo.

  V času stare Grčije so bili tjuljni vrste Monachus postavljeni pod varstvo Pozejdona in Apolla zaradi svoje velike ljubezni do morja in sonca. Njihova podoba se je pojavljala na enih izmed prvih kovancev že 500 let pred našim štetjem. O njih so pisali Homer, Plutarch in Aristotel. Vendar – zaradi svoje zaupljive narave je bil Monachus od nekdaj lahek plen za lovce. Dandanes se le-ta izumirajoča vrsta tjuljna že desetletja bori za preživetje.

  Z ogroženostjo habitata in življenj te enkratne živali pa opažamo vzporednico v našem svetu. Človeške vrline se krčijo, skupna prizadevanja za enotne cilje umirajo in želja po boljšem jutri je le še želja.
  Zato predstavljamo znamko Monachus. Znamko, ki v svoji enotnosti, dodelanosti in ambiciji nosi sporočilo: Z negovanjem vrlin lahko premikamo meje in gradimo boljši svet.
  Znamka deluje v skladu s svojimi načeli in nesebično loči desetino svojih dohodkov v spodbujanje človeških kreposti: modrost, pravičnost, pogum, družnost.

  Hvala Vam, da ste prepoznali našo nagnjenost k ustvarjanju nove, boljše poti.

 • Qualitex

  Široka ponudba kakovostnih delovnih oblačil za različne dejavnosti, dobavljivih v 7-14 delovnih dneh.

  Domača stran